Sponsors

Zonder de volgende sponsors was dit evenement niet mogelijk geweest.

Sponsormogelijkheden

Het Media Park in Hilversum was de thuisbasis van Bart de Graaff. Niet gek dus dat juist hier medio 2017 Barts Media Run wordt georganiseerd.

Een uniek hardloopevent met de harde U. Barts Media Run is het eerste hardloopevent ter wereld (!) waar lopers de kans krijgen om over Het Media Park, door de studio's en samen met BN'ers en televisiemakers te rennen. En iedereen kan meedoen: bekend of onbekend, met of zonder beperking, ervaren of onervaren. De persoonlijke inzet en de gezamenlijke prestatie telt:

SAMEN (ZO) HARDLOPEN VOOR BART EN ZIJN FOUNDATION!!

Het wordt een bijzonder en super leuk event. Wij willen u graag uitnodigen om partner of sponsor te worden en zo dit unieke hardloopevent tot een groot succes te maken. U doet toch ook mee!

PRAKTISCHE INFORMATIE

De Barts Media Run vindt plaats op zondag 21 mei 2017 op het Media Park in Hilversum. De route loopt grotendeels over het park. Deelnemers rennen over het terrein, door de verschillende studio's en schouder aan schouder met BN'ers. Er kan ingeschreven worden op 5 of 10 km en er zijn kortere afstanden voor kinderen. Een fun-run waar naar verwachting 2500 tot 4000 lopers aan meedoen. Diverse BN'ers hebben al toegezegd dat ze mee willen doen en de lijst groeit! Voor deelnemende groepen, is er middels een veiling, zelfs de mogelijkheid om een eigen meeloop-BN'er aan hun groep te koppelen!

GLITTER AND GLAMOUR, FUN AND RUN

WAAROM SPONSOR/PARTNER WORDEN?

Als partner of sponsor, afhankelijk van het bedrag en/of materiaal dat u sponsort, zal uw (bedrijfs)naam meegenomen worden in de media-uitingen van Barts Media Run. Er komt een groot media-offensief middels radio, televisie (waaronder BNN/VARA en RTL Boulevard), magazines en kranten en off- en online marketing (zoals website, social media en flyers). Wat goed is om te weten, Barts Media Run is een terugkerend event worden, waar u zich de komende vijf jaar aan kunt verbinden als Partner.

STEUN OP EEN SPORTIEVE MANIER DE BART DE GRAAFF FOUNDATION

HOE KUNT U HELPEN?

Word sponsor of partner van het leukste hardloopevent van 2017. Er zijn verschillende sponsorpakketten ontwikkeld, waarbij u niet alleen iets geeft maar ook terugkrijgt. U kunt kiezen voor brons, zilver of goud en zelfs een van de hoofdsponsors worden. Besluit u een sponsorovereenkomst voor meerdere jaren aan te gaan, dan krijgt u de eervolle titel als Partner. Dan profiteert u de komende vijf jaar mee! Hieronder vindt u verschillende mogelijkheden. Uiteraard staan wij open voor andere creatieve ideeën of vormen van sponsoring of partnership.

GAAT U VOOR BRONS, ZILVER OF GOUD OF WORDT U EEN VAN DE HOOFDSPONSORS?