Over ons

Inleiding

Bart de Graaff is één van Nederlands bekendste televisiepersoonlijkheden. En wat voor één!? Als televisiemaker en presentator begonnen en opgeklommen naar directeur van zijn zelf opgerichte televisie zender BNN.

In 2002 is hij helaas overleden aan de gevolgen van zijn nierziekte. Ter nagedachtenis aan hem en zijn gedachtegoed is de Bart de Graaff Foundation opgericht. Een stichting om jongeren met een levensbepalende handicap te helpen bij het opstarten van hun eigen bedrijf.

Om geld in te zamelen voor deze Bikkels is de Barts Media Run in het leven geroepen. En waar kan deze nou beter gehouden worden dan op het Mediapark in Hilversum. De renners krijgen op deze manier een exclusief kijkje achter de schermen van de studio's en de plek waar heel veel televisie wordt gemaakt in Nederland.

Online inschrijven voor deze run, die op 21 mei 2017 gehouden wordt, kan via deze website. Vanaf 1 september 2016 gaat de inschrijving open tot uiterlijk 15 mei 2017.

Organisatie

De Barts Media Run wordt georganiseerd door Up & Running BV in samenwerking met de Bart de Graaff Foundation. Hans Rog heeft jarenlang samengewerkt met Bart en kende hem als geen ander. Barts humor zal daardoor zeker doorklinken in deze run.

Vrijwilligers

Om een fun run van dit kaliber te organiseren hebben we veel vrijwilligers nodig. Om startnummers uit te delen, mensen de weg te wijzen en om alle sporters van een natje en een droogje te voorzien. Wil jij ons meehelpen en jezelf onmisbaar maken? Geef je dan op via reinier@bartsmediarun.nl. Op de dag krijg je van ons ook een natje en een droogje. En een running shirt zodat iedereen goed kan zien dat je erbij hoort. Want wie wil er nou niet bij horen?! Als dank voor je hulp mag je het exclusieve running shirt mee naar huis nemen.

Bereikbaarheid

Auto

Parkeren op het MediaPark is niet mogelijk, omdat we daar gaan lopen natuurlijk! Er is beperkte parkeergelegenheid in de omgeving van het MediaPark. Namelijk op de Naarderweg 16 in Hilversum bij Quadia (1,5 km lopen). En op de parkeerplaats aan de Langgewenst in Hilversum (1,2 km lopen).

Trein

Maar gelukkig is daar de trein en die stopt precies voor de deur van het MediaPark op station Hilversum Media Park. Kijk op www.9292.nl voor de snelste route.

Fiets

Er is voldoende plek aanwezig om je fiets in de buurt van het MediaPark te parkeren. Daarvoor zijn speciale fietsstallingen aanwezig.

Entertainment

Een Media Run zonder entertainment bestaat natuurlijk niet. Naast de Bekende Nederlanders die met de Run zullen meelopen (je kan op je eigen BN'er bieden om samen met jou de Run te lopen) zit je als deelnemer midden in het Mekka der Entertainment! Je loopt door de studio's waar je favoriete programma's worden gemaakt en muzikaal zal het je ook aan niets ontbreken.

Media

Accreditaties voor de Barts Media Run kunnen worden aangevraagd via reinier@bartsmediarun.nl. Maar dan verwachten we wel dat je een geweldig item gaat maken van onze Run en de Bart de Graaff Foundation.