Evenement

Om geld in te zamelen voor alle Bikkels is Barts Media Run in het leven geroepen. Jij kan je alleen, of samen met je rivaal, nu online inschrijven. De run wordt 21 mei 2017 gehouden dus wees snel!
Meer weten over de Bart Foundation? Ga naar bartfoundation.nl.

De route

Ben jij ook benieuwd waar je langs loopt als je mee doet aan de Barts Media Run? Bekijk dan deze video! En wil jij ook samen met een BN'er meerennen bied dan nu op een van jouw favoriete BN'ers!

Bieden!

Runs

Kids run 6 tot 8 jaar

De kids run van 6 tot 8 jaar (als je op 21 mei 2017 jarig bent mag je nog meelopen en krijg je als cadeautje de inschrijving van ons) vindt plaats op zondag 21 mei 2017, de aanvangstijden worden later bekend gemaakt. De afstand is 800 meter. Het inschrijfgeld bedraagt €5 en alle deelnemertjes krijgen een medaille. Nummer één bij de meisjes en nummer één bij de jongens krijgen een echte beker!

Kids run 8 tot 12 jaar

De kids run van 8 tot 12 jaar (als je op 21 mei 2017 12 wordt mag je nog meelopen en krijg je als cadeautje de inschrijving van ons) vindt plaats op zondag 21 mei 2017, de aanvangstijden worden later bekend gemaakt. De afstand is 1.5 kilometer. Het inschrijfgeld bedraagt €5 en alle deelnemers krijgen een medaille. Nummer één bij de meiden en nummer één bij de jongens krijgen een echte beker!

5 en 10 kilometer run vanaf 12 jaar

De 5 en 10 kilometer run vindt plaats op zondag 21 mei 2017. De kosten voor deelname bedragen €25 (incl. BTW) voor een individuele loper en €250 voor het deelnemen met je eigen team. Het leuke van het lopen met een team is dat je samen nog meer geld inzamelt voor de Bart Foundation. En dat je eigen team één eindtijd krijgt. Ieder teamlid persoonlijk krijgt ook zijn of haar individuele eindtijd. Zowel de individuele loper als de teams kunnen ook nog bieden op een Bekende Nederlander, die zal de route samen met jullie afleggen.

Wat krijg je voor je inschrijfgeld

De volgende dingen zitten bij het inschrijfgeld inbegrepen:

  • Startnummer met naam
  • Verzorging tijdens en na de loop
  • Kledinginname
  • Mysports BibTag
  • Unieke blik achter de schermen van het MediaPark
  • Live optredens

Extra te bestellen:

  • Running shirt
  • Foto/filmservice

Parcours

Het parcours loopt over het MediaPark langs de verschillende omroepgebouwen en decorhallen. Door studio's en andere typische omroep en televisie bezienswaardigheden.

Tijdslimiet

De tijdslimiet voor zowel de 5 en 10 kilometer is 1 uur en 30 minuten. Dreig je deze tijd niet te halen en word je ingehaald door de bezemwagen, dan zullen we je verzoeken hierin plaats te nemen voor je eigen veiligheid. Na deze tijd zullen de toegangsdeuren van het studiocomplex voor het gewone publiek namelijk weer een jaar gesloten blijven tot de volgende Barts Media Run van 2018! Tenzij je natuurlijk opnamen gaat bijwonen van je favoriete programma.

Programma

10:00 Warming up kids
10:15 Kids run 800m
10:30 Kids run 1500m
11:00 Prijsuitreiking kids
12:00 Warming up 5km en 10km
12:30 Start 5km
12:40 Start 10km
14:00 Prijsuitreiking
14:15 Naborrelen met muziek

Toeschouwers

Je kan de Barts Media Run op verschillende plekken volgen. Langs alle buitenlocaties bestaat de mogelijkheid om de renners aan te moedigen. Bij enkele binnenlocaties is er beperkte ruimte om te kijken.